TROTS Haarlem zoekt wijkambassadeurs

Haarlem grote marktTROTS Haarlem is op zoek naar vrijwilligers die namens de partij ogen en oren in de wijk willen zijn.

TROTS Haarlem wil als politieke partij de Haarlemmer aan het woord laten. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat er speelt bij de Haarlemmers in de verschillende wijken. De partij is daarom op zoek naar wijkambassadeurs die voor de eigen wijk in kaart willen brengen wat de wensen van de bewoners zijn.

Een TROTS-wijkambassadeur is namens TROTS Haarlem aanwezig bij wijkraden en wijkevenementen. De ambassadeur spreekt met bewoners en komt zelf met ideeën voor verbeteringen in de wijk. TROTS Haarlem streeft ernaar in iedere Haarlemse wijk een ambassadeur te hebben. Ook de partij zelf is zeer regelmatig met haar raadsleden en fractiemedewerkers aanwezig bij wijkevenementen.

Naast wijkambassadeurs zoekt TROTS Haarlem ook andere vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op deze pagina.