Sleepwet infoavond op dinsdag 20 maart

sleepwet referendumWoensdag gaan we niet alleen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen maar we stemmen ook voor of tegen de WIV, bekend als de “sleepwet”. Maar wat is dit nu precies?

Dinsdagavond 20 maart organiseert TROTS Haarlem in samenwerking met de Piratenpartij een informatieavond over dit sleepwet-referendum. Het moment grijpen we meteen aan om “ Het nieuwe stemmen” uit te leggen, een visie van de Burgerbeweging die een revolutionair nieuwe manier van stemmen bedacht heeft.
“De uitleg over de sleepwet wordt gedaan door onze speciale gast Matthijs Pontier van de Piratenpartij [NL]”, aldus een trotse Sander van den Raadt die blij is met de goede samenwerking tussen TROTS en de Piratenpartij.
Op 21 maart gaan we stemmen voor de gemeenteraad, maar het referendum over de sleepwet wordt nog te weinig belicht. Daar wil TROTS Haarlem met deze avond iets aan doen.
Iedereen is welkom, inloop is om 19:30 uur en begint rond 20:00 à 20:15 uur. Na afloop kan er uitgebreid nagepraat worden tijdens een borrel.
Adres: Hotel Raecks, Raaks 1, 2011 VA Haarlem