Persbericht: Trots Haarlem met lijst 10 voor heel Haarlem

Trots Haarlem heeft zojuist haar 29-koppige gender neutrale lijst ingediend.
Sander van den Raadt, lijsttrekker, is bijzonder trots.
“Het is een fantastisch gevarieerde lijst geworden, echt een lijst voor iedereen in Haarlem. We hebben top kandidaten, variërend van jong tot oud, van Noord tot Zuid, getrouwd, gescheiden, met of zonder kinderen, verschillende nationaliteiten, oudgedienden en hele nieuwe kandidaten met baanbrekende ideeën die de oude politiek zullen opschudden.

Waar ik helemaal trots op ben is dat we de hokjesgeest en vooroordelen echt doorbreken door nu zelfs verschillende politieke partijen samen te brengen” vervolgd Sander enthousiast. “Haarlem plus, SP, CDA, Sociaal Lokaal, Vrouwenpartij en de Burgerbeweging en natuurlijk veel Trots Haarlem, komen allemaal samen om iedereen trots op Haarlem te maken. Dit is gewoon
helemaal uniek! “. We hebben nog meer nooit eerder vertoonde baanbrekende zaken, maar daar
vertellen we binnenkort meer over, so stay tuned

We hebben er ongelofelijk veel zin in! Op naar een klinkend resultaat met Trots Haarlem lijst 10.